Topics
Exams >> Bank Exams >> SBI Associates Clerk
61). Which of the following should be the FIFTH sentence after the rearrangement?
A). A
B). C
C). D
D). E
E). F
62). Which of the following should be the SECOND sentence after the rearrangement ?
A). A
B). B
C). C
D). D
E). F
63). Which of the following should be the SIXTH (LAST) sentence after the rearrangement?
A). A
B). B
C). C
D). D
E). E
64). Which of the following should be the FIRST sentence after the rearrangement?
A). A
B). B
C). D
D). E
E). F
65). Which of the following should be the THIRD sentence after the rearrangement?
A). A
B). B
C). D
D). E
E). F


Directions (66-70) : Read this sentence to find out whether there is any grammatical mistake/error in it. The error, if any, will be in one part of the sentence. Mark the part with the error as your answer.

If there is no error, mark 'No error' as your answer. Ignore the errors of punctuation, if any.
66). Pummy immediately realised / that her mother was trying / to explain the important of / giving proper instructions.
A). Puniiny immediately realised
B). that her mother was trying
C). to explain the important of
D). giving proper instructions.
E). No error
67). The distance between / our eyes and / ears equals the width / of four fingers.
A). The distance between
B). our eyes and
C). ears equals the width
D). of four fingers.
E). No error
68). The jeweller along with / his staff, went to / the village and / caught Seth Karodia red-hand.
A). The jeweler, along with
B). his staff, went to
C). the village and
D). caught Seth Karodia red-hand.
E). No error
69). Once it was heard that / all the horses / in the village had / caught an unknowing disease.
A). Once it was heard that
B). all the horses
C). in the village had
D). caught an unknowing disease.
E). No error
70). The 'Principal rewarded / the dance teacher because teaching / the children to / perform so well.
A). The Principal rewarded
B). the dance "teacher because teaching
C). the children to
D). perform so well.
E). No error
Go to :
Total Pages : 16