LIC AAO Questions and answers

  1. Exams
    1. TNPSC
    2. Bank Exams
      1. RBI Grade B
      2. IBPS PO-Main Exam
      3. IBPS PO-Prelims
      4. IBPS Clerk-Prelims
      5. IBPS SO IT
      6. SBI ASSO PO
      7. IBPS Clerk
      8. LIC AAO
      9. SBI Associates Clerk
      10. IBPS PO-Prelims1
      11. IBPS PO-Prelims2
      12. IBPS clerk-Prelims2
      13. SBI JuniorAssociate
      14. Bank Of Baroda-Probationary officer
      15. NABARD Assistant Manager-Preliminary Examination
      16. IBPS RRB-Preliminary Exam
      17. IBPS Clerk-Preliminary Exam
      18. IBPS PO-Prelims3
      19. IBPS Clerk1
      20. IBPS PO-Prelims4
      21. IBPS Clerk2
      22. SBI JuniorAssociates-Prelims
      23. IBPS RRB-Prelims
      24. SBI JuniorAssociate-1
      25. SBI JuniorAssociate-2
      26. IBPS RRB-Prelims
      27. SBI PO-Prelims
      28. SBI JuniorAssociate-3
      29. SBI JuniorAssociate-4
      30. SBI JuniorAssociate-5
      31. SBI JuniorAssociate-6
      32. SBI PO-Main Exam
      33. SBI JuniorAssociate-7
      34. SBI JuniorAssociate-8
      35. SBI PO-Prelims2
      36. SBI PO-Prel
      101). The largest unit of storage is :
      A). Byte
      B). Terabyte
      C). Megabyte
      D). Kilobyte
      E). Gigabyte
      102). Which of the following devices sends and receives data over telephone lines to and from computers?
      A). Modem
      B). Expansion slot
      C). Printer
      D). Speaker
      E). Sound Card
      103). How many bytes are there in a terabyte?
      A). 1000
      B). 1 billion
      C). 1 trillion
      D). 1 million
      E). 1 quadrillion
      104). Which is a pointing device?
      A). Joystick
      B). Monitor
      C). Scanner
      D). Plotter
      E). Printer
      105). Checking whether a program functions correctly. and then correcting errors. is known as :
      A). decoding
      B). error-proofing a program
      C). debugging
      D). de-erroring
      E). default error-checking


      106). This system conversion called ....... .. involves running the old and new systems simultaneously before converting completely to the new system.
      A). pilot conversion
      B). convergent conversion
      C). phased conversion
      D). direct con version
      E). parallel conversion
      107). Programs such as Mozilla Firefox that serve as navigable windows into web are called ..........
      A). Internet
      B). Networks
      C). Web browser
      D). URL
      E). Hypertext .
      108). Which of the following protects the system from hackers?
      A). Snort
      B). Scanner
      C). Firewall
      D). Backup
      E). Hub
      109). What is Linux?
      A). Input Device
      B). Operating System
      C). Processor
      D). Storage Device
      E). Output Device
      110). The cell reference for range D20 to H35 in MS Excel will be .........
      A). D20 + H35
      B). D2O:H35
      C). D20;H35
      D). D20 � H35
      E). D2D,H35
      Go to :
      Total Pages : 16