Semantic Series Questions and answers

Topics
  1. General Intellingence and Reasoning
    1. Analogy
    2. Classification
    3. Coding and Decoding
    4. Input Rearrangement
    5. Numerical Operations
    6. Questions based on Codes
    7. Questions based on Information(Bank Exams)
    8. Relationship
    9. Relationship in Equations
    10. Seating Arrangement
    11. Seating Arrangement(Circular)
    12. Series
      1. Semantic Series
      2. Number Series
    13. Statements and conclusions
    14. Statements(Mathematical) and Conclusions
1). A, E, I, O, ?
A). M
B). U
C). N
D). T
2). B, D, G, K, ?
A). Q
B). O
C). P
D). R
3). X, V, T, R, ?
A). P
B). Q
C). O
D). N
4). W, V, T, S, Q, P, N, M, ?, ?
A). K, J
B). J, K
C). K, I
D). I, M
5). EAC, GCE, IEG,
A). KGJ
B). JGI
C). KG1
D). JHK


6). 2, 3, 5, 7 ?
A). 9
B). 10
C). 11
D). 12
7). 64, 49, 36, 25. ?
A). 20
B). 16
C). 22
D). 18
8). 2, 4, 8, 16, 32, 64, ?
A). 81
B). 128
C). 96
D). 100
9). 1, 4, 9, 16, 25, 36, ?
A). 56
B). 64
C). 49
D). 40
10). 1, 8, 27, 64, 125, ?
A). 200
B). 225
C). 216
D). 250
Go to :
Total Pages : 4