Topics
General Intellingence and Reasoning >> Series >> Number Series
1). - - m n m - - n m - - n m - m n
A). n m m m n
B). m n m m n
C). m n n m n
D). m n n n n
2). m m - m n - - m m m - n
A). m m m m
B). m m m n
C). m m n n
D). n n n m
3). - q r p - r r p - r p - q - r
A). q q q q p
B). q q p p q
C). q q q p q
D). p q q q p
4). - m m n m - n n m - n n m - m n m m - n
A). m n m m n
B). m m n m n
C). m m m n m
D). m n n n m
5). p q r p - q r p p q - r p - q q r - p
A). p p r r
B). p q p r
C). q p r p
D). p p q r


6). a b c b c m n c m n r s - - - - -
A). m n a b c
B). m n c a b
C). m n r s t
D). m n r a b
7). q - p q q r - q q r p - q r p q q - p q
A). r p q r
B). p q r p
C). r p r q
D). r q q r
8). r r q p q - r p p - q r r r - p -
A). q p r r
B). p q r r
C). q p q q
D). q q p p
9). p - p q q q - r r r r s - s s r r r - q q - q p
A). p q s r q
B). p q r s q
C). p s q r r
D). r q s s q
10). - p r r p - r r r p - p r r r r - p p p
A). r p p p
B). q p r r
C). r p q q
D). r p r q
Go to :
Total Pages : 6