Topics
General Intellingence and Reasoning >> Classification >> Number Classification
1). Choose the one which is different from other three.
A). 2
B). 5
C). 15
D). 29
2). Choose the one which is different from other three.
A). 4
B). 12
C). 2
D). 16
3). Choose the one which is different from other three.
A). 64
B). 49
C). 40
D). 25
4). Choose the one which is different from other three.
A). 27
B). 64
C). 49
D). 216
5). Choose the one which is different from other three.
A). 231
B). 473
C). 657
D). 572


6). Choose the one which is different from other three.
A). 3-24
B). 4-60
C). 2-6
D). 5-125
7). Choose the one which is different from other three.
A). 5-125
B). 6-216
C). 4-64
D). 3-26
8). Choose the one which is different from other three.
A). DF
B). PR
C). TV
D). MP
9). Choose the one which is different from other three.
A). YW
B). IG
C). NL
D). TS
10). Choose the one which is different from other three.
A). FHJ
B). BDE
C). MOQ
D). UWY
Go to :
Total Pages : 3